Artist: Kurt Nilsen.

Album: Amazing:

Vurdert: Den folkekjære artisten har tidligere lansert låter på både norsk og engelsk i ulike sjangre som pop, rock og country. Man vet liksom ikke helt hva man kan forvente fra Kurt Nilsen, og med «Amazing» viderefører han sin uklare, men dog varierte musikalitet. Albumet åpner med en vaskeekte country-rockelåt i form av «I’m Hit» før den avløses av poplåtene «Going All In» og «Amazing». Balladene «Remember Me» og «The Power» er grei, men småslapp lytting. «Horizon» er på sin side et originalt bidrag til plata. Country-knekken er tilbake for fullt med sporene «Carefull With My heart» og «What’s On The Other Side», før han runder av det hele med «Never Stopped Dreaming». Kurt Nilsen har en fremragende stemme, men totalpakken er nærmere «helt greit» enn «amazing».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.