Vår kjente og kjære Jonas Aslaksen smører stadig nye skiver. Denne gangen leverer han en søt og mimrende vise, om tidlige høstmorgener i barndommen. «The Moon & The Steeple» er behagelig og variert, med innslag av soul-aktige elementer, blandet med folk-pop og en tøff synthsolo. Teksten er direkte, nære, og gjenkjennelig. «I`ve never seen anything strange, only rainbows and chickens». Jonas Alaska har greid å male et flott bilde i denne låta, som supplementeres på godt vis, av melodien. Det er ikke så veldig ofte Jonas Alaska legger fra seg gitaren, men her han altså gjort nettopp det. Heldigvis supplerer han med et smakfullt og lett orgel. Jeg synes at harmoniene i sangen er flotte, og at rytmen svinger godt. Jeg vil anbefale singelen til morgenkaffen, der passer den.

Omtalt av: David W. Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.