Sangeren og låtskriveren Signe Marie Rustad høstet stort sett femmere og seksere etter utgivelsen av debutalbumet «Golden Town» i 2012, og artisten følger opp på en glimrende måte med oppfølgeren «Hearing Colors Seeing Noises». Bakgrunnen fra Rustad ved Glomma i Elverum har satt stor i Rustads musikk, og med elementer fra americana, folk og country har hun laget sitt eget musikalske univers. Hun legger kortene på bordet umiddelbart med førstesporet «Buisness Going Down». Enkelt fingerspill bak et nydelig og utilslørt vokalspor gir en flott pekepinn på låtene som er vente. Det drivende andresporet «Mexican Standoff» oppleves som et tidlig høydepunkt, og med ulende steelgitar og tostemt koring glir versene lekkert over til et usedvanlig vakkert refreng. Albumet er spilt inn i samarbeid med en håndfull dyktige musikere, og under sporet «The Truth» kommer bandet til sin rett. Tempoet opprettholdes med «Hey Love» før Rustad tar det hele ned igjen med låten «Pizmotie Deciphering» og det dynamiske tittelsporet «Hearing Colors Seeing Noises». Med «The Chrystal Horse Is a Liar» bygger Rustad opp til avslutningen, og albumet konkluderes på herlig vis med den sju minutter lange mesterverket «The Space Song». Albumet preges av original og kreativ bruk av harmonier og melodier i et særegent og ærlig uttrykk. Det legges til rette for at Rustads sterke stemme skal få mye rom til å skinne, og skivas poetiske tekster formidles på ypperlig vis.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.