Albumet er spilt inn på rockeverkstedet i Stange, og selv om uttrykket bærer preg av et snilt budsjett må man kunne si at debutantene har fått mye ut av forholdene. Bandet legger lista høyt med sju teknisk krevende komposisjoner, og kommer seg rimelig helskinnet gjennom samtlige spor. Bandet demonstrerer dessuten kreativitet og evne til å ta modige valg. Valg som i flere tilfeller bryter med veletablerte konvensjoner. Resultatet er oppløftene til tross for et noe rotete og uferdig uttrykk. En vel gjennomført debut, og vi gleder oss til å følge bandet i tiden som kommer.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.