Universal Music

Admiral P har hatt stor suksess med landeplagene «Snakke Litt» og «Kallenavn», og er tilbake i albumform for andre gang. Hans tidligere utgivelser ble elsket og hatet, og fikk du nok av fyren etter de etablerte hitsa vil nok et fjorten spor langt album bli i overkant. Mannen som har uttalt at han er på jakt etter gode vibber og stemning bringer oss reggae og dancehall på norsk, et friskt pust i en ellers kald og grå norsk vinter. På sporene «En Ting» og «Hatere» bringer Admiral musikere og gjesteartister sammen i en skjønn, harmonisk reggaeharmoni. Admiral fortsetter å overraske og fenge, og beviser at han absolutt er mer enn en One Hit Wonder.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.