Grappa

Adam Douglas har en lang karriere bak seg som solist og bandmedlem på begge sider av Atlanterhavet. På våre trakter har han i det siste spilt blant annet med Knut Anders Sørum. Etter 17 år som profesjonell utøver utgir han nå sitt debutalbum «I May Never Learn». Douglas har sin mangfoldige bakgrunn både fra pop, soul, RnB, rock og americana. Og på albumet sitt viser han seg i all sin musikalske bredde. Her er det variasjonen som råder, men Douglas greier likevel å sette et helhetlig preg på produksjonen. Det er blitt en gjennomført sympatisk utgivelse, som gjennom sin store spennvidde også framstår som noe av en reise gjennom livet for artisten.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.