Sony

En av de virkelige store hiphop-klassikerne «Peoples Instinctive Travels and The Paths of Rhythm» foreligger nå i remastret utgave i anledning 25-årsjubileet for albumet. Det er stas! Sammen med kompisene i De La Soul, var A Tribe Called Quest foregangsfigurene for intelligent, bevisst og gladlynt hiphop fra østkysten. Sanger som «I Left My Wallet in El Segundo», «Bonita Applebum» og «Can I Kick It?» er alle klassikere som viser ATCQ sin storhet, med Q-Tip og Phife Dawg i ustoppelig form. «Peoples Instinctive» viser samtidig at bandet klarte å lage et helstøpt album allerede fra debuten. Etterfølgeren «The Low End Theory» er om mulig enda bedre.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.