Universal

Få ble overrasket da pop-trioen Harket, Furuholmen og Waaktaar-Savoy tidligere i år annonserte sitt 2. comeback fire år etter live-albumet «Ending on a high Note - The Final Concert». 30 år etter de slo gjennom med «Take on me» er de tilbake med albumet «Cast in Steel». Det er velprodusert, vakkert og Harkets stemme er som alltid krystallklar, men akk så kjedelig dette albumet er til tider. Det er strykere, synthesizere, tung bass og trommer, men det skjer så lite i låtene at etter tre - fire låter lurer man om det med albumet fulgte med en tidsmaskin. For mye av materialet hadde vært i tiden på 1990-tallet.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.