Sweden Rock Festival arrangerer en årlig bandkonkurranse der premien er en plass på sommerens festivalplakat. I år var mer enn 900 ulike band påmeldt, og av disse ble kun 135 plukket ut til å delta i selve konkurransen. Det lokale Progrock-bandet Permian Incident kjempet seg hele vegen til finalen, men der ble det dessverre bråstopp. 

Med sine 1.760 stemmer endte bandet opp på 21. plass blant de 25 bandene som allerede var plukket ut som finalister. 

Bandene som får spille under årets festival ble stemt fram gjennom en avstemning på arrangørenes nettsider. Vinnerbandet The Unguided fra Sverige topper listen med hele 10.324 stemmer. Deretter følger svenske Supralunar og amerikanske Stacie Collins med henholdsvis 9.937 og 8.904 stemmer. 

Arrangørene fra Sweden Rock skal i tillegg gi et såkalt wild-card til et av bandene, men har fremdeles ikke offentliggjort hvilket band de har plukket ut. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.