Hein var i fyr og flammer da vi pratet med ham ikke lenge etter at han fredag hadde lagt ut følgende melding på Twitter:

"Hvor var du da @Kvelertak live på @Sebshotel ble utsolgt på 25 sekunder?"

- Det er jo helt vilt og jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er norsk rekord. Jeg tror ingen andre har solgt ut på så kort tid, sier han.

- Ny rekord for Sebs i alle fall?

- Ja, er du gæren. Den tidligere rekorden var vel på 25 minutter. Nå tok det altså 25 sekunder.

Absurd opplevelse

Han forteller om en absurd, men veldig kort opplevelse da han satt inne på Ticketmaster og så hvor fort alle de 130 billettene ble solgt ut på.

Hardrockbandet fra Stavanger har seilt opp som et av Norges aller beste liveband de siste årene og Michaelsen har i lang tid vært blodfan av bandet som nå altså skal spille hos ham.

- Jeg har vært kjempefan siden førsteskiva kom ut (2010, red.anm).

Ekstrakonsert

Den enorme etterspørselen etter billetter gjør konserten 13. januar ekstra eksklusiv. Men hva med alle de som ikke fikk tak i billett denne gangen?

- Til de har jeg bare én ting å si: De får finne fram Prøysen og høre på låta "Du skal få en dag i mårra". Jeg sier ikke mer, sier en kryptisk Michaelsen, mens han ler godt.

- Insinuerer du nå en ekstrakonsert?

- Jeg sier ikke mer jeg. Det jeg også kan si er at de som hører på "Du skal få en dag i mårra" også bør følge med på Sebs på Facebook.

HA tok oppfordringen. Og nå klokken 12.26 er det lagt ut informasjon om ekstrakonsert den 12. januar, altså dagen før. Billettene til den konserten legges ut klokken 15.00.

Et par minutter etter la Hein Michaelsen ut følgende tweet på sin Twitterkonto:

"Såååeh. Vi tar en til vi."

Like etter klokken 15.00 kom det ut en ny melding fra Hein på Twitter om at de nå solgte ut billettene på to minutter.

"Jeg tar meg en øl jeg ass", skriver Michaelsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.