– Vi gleder oss veldig til å komme i gang med turneen, og Hamar er en av de aller første stoppestedene, sier Kvelertak-vokalist Erlend Hjelvik i forkant av den kommende konserten på Scandic scene.

Større scene – større show

Kvelertak har spilt for fulle hus på Gregers ved flere anledninger, og Hjelvik forteller at bandet ser fram til å møte enda flere publikummere på en langt større scene.

– Vi legger veldig mye arbeid i å ha et bra lys- og sceneshow, og man får ikke den samme effekten på en liten scene. Jeg tror det blir bra for både publikum og oss med flere folk og litt større plass, sier han. Hjelvik forteller samtidig at de har gode erfaringer fra Hamar-scenen.

– Det pleier på bli hæla i taket på Hamar, og vi har bare gode erfaringer med Hamar-publikumet, sier vokalisten.

Scandinavia rundt

Kvelertak beskriver sin egen musikk som «necro ’n roll», og med en original krysning av sjangre som hardcore punk og black metal er bandet er kjent for sitt særegne og aggressive uttrykk. Bandet ga ut debutalbumet «Kvelertak» i 2010, før de fulgte opp med andreutgivelsen «Meir» i 2013. Bandets tredje album «Nattesferd» ble lansert i mai til strålende kritikk fra landets anmeldere. Det er allikevel på scenekanten bandet har gjort seg mest bemerket, og i disse dager er Kvelertak, som av mange beskrives som landets råeste live-band, klare for å ta fatt på en omfattende lanseringsturné over hele Scandinavia.

– Nå har vi kun spilt på festivaler siden utgivelsen av «Nattesferd», og på festivaler blir konsertene fort litt amputert.

– Vi gleder oss veldig til å gå løs på en klubb-turné med et skikkelig konsert-set igjen, sier Hjelvik.

Vokalisten forteller at de kommer til Hamar med en god blanding av låter fra bandets tre album.

– Vi har noen gamle svisker som vi alltid er nødt til å spille, men vi håper jo at publikum har fått det nyeste albumet inn i systemet slik at de kan synge med, sier vokalisten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.