Stig J. Haugen, fra Hamar, også kjent som Unge Ferrari, har vokst seg til å bli et navn mange har på tungen.Med sin melodiøse stil, futuristiske 808-beats og sårbare tematikk, er soundet tilrettelagt både klubb og følelse.

LYTT: Her er den første singelen! 

Med drømmende lyder fra verdensrommet, er universet omkring denne unge artisten både nytt og uutforsket. Med inspirasjon fra artister som Craig David, Queen, Enya og G-Unit,er Unge Ferrari et produkt av musikken han vokste opp med. Noe som er godt representert ved hans første singel, som gis ut av Nora Collective og Sony Music.

Den eksentriske Hamar-gutten er i år booket til by:Larm, og er en artist som absolutt er verdt dine ører før festivaldebuten i Mars.

- Jeg har alltid hatt en visjon om å skape noe. Og jeg har alltid hatt en trang for å uttrykke meg. Jeg liker å tro at det er derfor jeg er skapt. Og derfor skal jeg gjøre dette til jeg dør, sier Unge Ferrari.
– Unge Ferrari.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.