Vurdert: Thomas Dybdahl leverer et album du vil ha med deg på øret når du ligger på ryggen i en blomstereng til sommeren. Plata er både harmonisk, avslappende, dramatisk, dynamisk og variert. The Great Plains er en plate som omfavner mange sjangere, på godt og vondt. Dataprogrammerte stemmeforvrengninger og 2017-poppens beats er to elementer som dessverre bryter kontakten med det organiske og tidløse i plata. Synthen på et fåtall av sporene derimot, gir plata et løft, og føles nesten hypnotiserende mot den hviskende stemmen. Det er som om låtene på plata er en spenningskurve. Tilbake på det siste sporet, spor 10, ligger vi igjen på ryggen i blomsterenga. Thomas Dybdahl gjør at vi trives der, med et album som utfolder seg både lekent, melankolsk, nytenkende og rotfestet.

Omtalt av: David W. Øynes

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.