Førstkommende søndag, 24. mars har Løten Brænderi Opplevelseret première på årets store nyhet «Middag med mord». En medopplevelse, der du, som middagsgjest, plutselig sitter med ei mordgåte i fanget. Kanskje blir du til og med mistenkt, og i alle fall får du vær så god bli med og finne den skyldige.

Engelsk tradisjon

Etter mer enn 20 år med omvisningsforestillingen «En akevisitt», er brænderiets ildsjel, Gotmar Rustad, nå klar for et nytt show. Han har vært i England og studert den levende mord&middag-tradisjonen, der middagsselskap i historiske omgivelser blir akkurat som på tv; åsted for mord. Nå er ikke fallprosenten like høy i Løten, som i England, der du knapt kan dyppe skjeen i suppa før noen stuper og Barnaby, Poirot eller Mrs. Marple må inn. Men hvem vet hva den kan bli? Om Middag med mord blir like populær som akevisitten, som har vært vist mer enn 5450 ganger? Og fremdeles suser og går høyst levende, den dag i dag. Løten har dødsbra potensial

På lik linje

Regien på middagsmordet er ved Anders Kippersund, og Løiten Brænderi Servering disker opp. Det er plass til 60 gjester «på lik linje». som Gotmar Rustad sier. Men han sier ikke hvem som blir lik, det tør være en av skuespillerne. Gjestene kan spise trygt og henrykt sin trerettersmeny, for dette blir en kriminell helaften.
Det tar jo såpass tid å finne ut hva som var motivet, hvordan mordet ble begått, og hvilken rolle akevitten spiller i det hele? For ikke å snakke om hvorfor Henriette er sørgekledd, og hvem i brænderiet morderen er.

Fire mord

Påsken har blitt høysesong for kriminalmysterier i Norge og premièren palmesøndag er fulltegnet.
- Men det er ledige plasser på de tre åpne forestillingene, sier mord&middagssjef Gotmar Rustad.
Han lover åpen forestilling med vanlig billettsalg tirsdag 26., onsdag 27., og skjærtorsdag 28. mars. Billetten inkluderer velkomstdrink, tre retters middag og en heidundrende teaterforestilling med tre profesjonelle skuespillere.
Gjestene skal forlate Løten opplivet, men det spørs hvordan det går med alle skuespillerne. De går spennende påskekvelder i møte i år.Forestillingen skal siden settes opp på bestilling for grupper.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00