I en pressemelding fra arrangøren Venues skriver Espen Solheim Røhne følgende:

– I nesten fire tiår har Manowar utkjempet kampen for ekte metal. Men sin særegne stil med udødelige hymner, sterke bildebruk og urokkelige tro på ære, lojalitet og brorskap, har Manowar formet et unikt og ubrytelig bånd med deres legioner av fans verden over.

Nå er Manowar ute på vegen en siste gang for å takke og ta farvel med sine dedikerte fans.

– «The Final Battle World Tour» byr på et totimers show fullspekket med bandets største hits fra deres nesten 40 år lange karriere. Dette blir en uforglemmelig kveld for alle fans av ekte metal. Manowar kommer ti Hamar for å spille deres eneste konsert i Norge, på deres siste turné. Vi gleder oss stort til å se bandet på samme scene som har huset artister som In Flames, Motörhead, Saxon, Dio og mange flere, avslutter Røhne.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.