Ingredienser 4 porsjoner:

1 rødløk

1 løk

2 gule paprika

2 rød paprika

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts pepper

800 g torskefilet, i stykker à 200 g

3 ss romtemperert smør

2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille

1⁄4 ts salt og 1⁄4 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du:

1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.

2. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.

3. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5–6 minutter.

Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

Server med poteter og en frisk salat.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00