Maren Myrvold måtte på kort varsel være stedfortreder for Tanja Irene Leine som var syk. Men den rollen fylte den unge lovende sangerinnen svært godt. Iført smaragdgrønn kjole og med grønne øyne fikk hun trampeklapp fra publikum. Det var i det hele tatt svært mange gode lokale prestasjoner under åpningskonserten. Fra Gjøvik kom Ellisiv Tandberg, 16 år, og spilte Domenico Scarlattis sonate i d-moll. En annen lokal helt ble Emil Næshagen, som var elev ved Toneheim i fjor.
- For meg var det en stor ære å få framføre et solonummer under Flagstadfestivalen, forteller Næshagen.
Andre lokale helter var søsknene Samuelsen, Kirsten Flagstadkoret som består av 50 lokale amatører og orkesteret Mjøsmusikk.
Hamardomen var fullsatt i den vakre sommerkvelden, og publikum fikk en lett og iørefallende start på tre dager i Kirsten Flagstads ånd i Hamar.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.