– Madcon kommer til Tømmerstock med den største produksjonen de hittil har hatt på norsk jord!

Det sier Rune Myhren, som nå kan opplyse at Madcon er klare for neste års Tømmerstock i Brumunddal.

Onsdag ble det klart at Ida Maria står på neste års artistliste til Tømmerstock. Nå har hun fått følge av Madcon.

Madcon består av Yosef og Tshawe, som med multiplatinum-singelen «Beggin’» har solgt mer enn fire millioner eksemplarer verden over, og nådd nummer 1 i land som Frankrike, Belgia, Norge, Spania, Portugal og Nederland.

– Madcon har vært i stand til å levere en sammenhengende rekke hitlåter og album år etter år, sier Rune Myhren, som opplyser at billettene fås kjøpt allerede.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.