Leo Ajkic, som er godt kjent for sin direkte og samtidige varme framtoning i møte med mennesker, har i sin nye TV-serie på NRK reist landet rundt for å finne ut hva nordmenn uroer seg for.

Ruben, som står bak hiten «Walls» og har gjort sett bemerket for sitt engasjement for mental helse, er igjen aktuell med ny musikk.

Nå kan ungdom møte dem begge i serien «MixBox» i Klubbscene Rolf Jacobsen.

Dedikert til ungdom

MixBox har tidligere i vår hatt besøk av Vegard Harm, Amanda Delara, Vidar Villa og MakeupMalin, og er et rusfritt arrangement dedikert til ungdom i Hamar, opplyser kommunikasjonsansvarlig i kulturhuset Jenny Magnusson.

– På MixBox får publikum møte kjente og populære personligheter til en sofaprat og oppdage spennende artister på scenen, på én og samme kveld. Hit kommer alt fra bloggere, influensere, TV-personligheter, foredragsholdere, gamere og musikere. Serien skjer i samarbeid med Kulturkort for ungdom, forteller Jenny Magnusson.

– Med et skråblikk på tiden vi lever i har Leo Ajkic siden 2010 loset oss gjennom ekte, filterløs lærdom, som programleder i en rekke imponerende radio- og TV-produksjoner. Hans ærlighet, direkte dialog og særegne evne til å formidle varme, ettertenksomme og lattermilde øyeblikk har truffet mange.

«Vi har sett han i «Trygdekontoret», «Leo og u-landslaget» og «Typen til» på NRK3, hvor han for sistnevnte ble nominert til publikumsprisen foran Gullruten 2013. Han er kanskje mest kjent for sin programlederrolle i TV-serien «Flukt» fra 2017, hvor han oss ga et unikt innblikk i hverdagen til mennesker på flukt», heter det i pressemeldingen fra kulturhuset.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00