Barytonen Donghwan Lee som i fjor vant Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse vil lørdag 16. juni synge under konserten ”Morgendagens stjerner” i Hamardomen.
Han har tidligere vunnet en rekke konkurranser som Beniamino Gigli sangkonkurranse i Roma og ble nummer tre i Maria Callas sangkonkurransen i Athen. Donghwan Lee er oppvokst i Sør Korea og er nå bosatt i Tyskland der han synger ved forskjellige tyske operahus.
Til ”Morgendagens stjerner” kommer også den amerikanske sopranen Susanne Vinnic som var en av finalistene i fjorårets Dronning Sonja konkurranse. Hun har tross sin unge alder opptrådt i blant annet Carnegie Hall og Lincoln Center i New York, og ved operahusene i Virginia og Nevada. Fra før er unge talentfulle utøvere fra Norge, Russland og Litauen bekreftet til denne konserten.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.