I går ble programmet for forestillingen lagt fram på Munch-senteret i Løten, og der ble blant annet festtaleren presentert:

- Vi ønsket en festtaler av høy kvalitet. Vi visste det kunne bli vanskelig å få dette til, men han svarte umiddelbaret ja, sa prosjektleder for "Munch 150" nasjonalt, Elsebet Kjerschow.

- Han er en forfatter som er engasjert i billedkunst, og som skriver om billedkunst i sine bøker, sa Kjerschow.

På programmet i Terningen Arena står Ungdomssymfonikerne, med solist Birgitte Christensen (sopran) og dirigent Rolf Gupta - og Jo Strømgren Kompani med uttrag av "The Painter".

Det er 1.240 plasser for publikum og inviterte. Det er sendt en invitasjon til Slottet, men ingen fra kongehuset vil være tilstede.


TALER: Karl Ove Knausgård. Foto:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.