• Melissa Iskric Norrøne.
    FOTO: ESPEN SOLLI / TV2

I gårsdagens Idol-sending på TV2 skulle 55 deltakere reduseres til de 40 aller beste, de som kommer videre til semifinalene utover høsten.

Først ut

Jørgen Helmersen fra Brumunddal sang John Newmans «Love me again» foran dommerne, men denne gangen ble de ikke så imponert. 

- Jeg er litt redd for at de høye tonene var litt sure, sa 16-åringen da han var ferdig. Og riktig nok ble han den første i går som ble sjaltet ut av konkurransen. 

Du kan se hele Jørgens framføring på TV2s nettsider her. Bare et utdrag fra hans låt ble vist på kanalen i går kveld.

- Dette må være den beste soloseansen i Idols historie, mente Gunnar Greve Pettersen og syntes de 55 gjenværende deltakerne holdt meget høyt nivå.

- Det har vært en sann glede å høre dere synge, sa Espen "Dansken" Selvig før dommerne trakk seg tilbake for å plukke ut de 40 semifinalistene.

Imponerte dommerne

Og blant de 40 fant dommerne plass til en annen ringsaksokning i Melissa Iskric Norrøne (18) fra Gaupen. Hun sang Alicia Keys låt «If I ain’t got you» og imponerte dommerne.

Se hele framføringen hennes her

Norrøne skal prøve seg mot sju andre deltagere onsdag 24. september. TV-seerne stemmer da to av de åtte videre til finalerundene i Idol. Finalerundene starter 10. oktober.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.