Kristian Møller Johansen står vanligvis på scenen alene. Under artistnavnet «Melkeveien» komponerer han elektromusikken han har høstet lovord for både i inn -og utland. Når han entrer scenen på Gregers torsdag kveld, har han imidlertid med seg forsterkninger. Med Embret Johnsen på synth og John Birkeland Hansen («Dunderbeist») på trommer, skal skjærtorsdagen på Gregers bli ekstra eksplosiv.–ga mersmak

«Hæla i taket, tenna i tapetet og bass i mellomgulvet»– det var den beskjedne ambisjonen da gutta inviterte til sin første konsert sammen i november. En målsetning det viste seg ganske uproblematisk å nå. De tapetserte nemlig kjelleren på Seb’s Hotel med bass og publikum satte villig tenna i den.

– Det blir mer «punch» når vi er tre, det blir et skikkelig liveshow, sier Kristian Møller Johansen.

Det hele ga umiddelbart mersmak – både for gutta selv og for publikum.

– Folk som vanligvis kun hører på metal kom bort og sa at de likte det, det er gøy, sier John Birkeland Hansen.

Dunderbeists hardtslående sisteskanse synes det er gøy å utforske nye sider ved musikken sammen med kompisene.

– Det er viktig å utfordre seg selv litt og gjøre ting man ellers ikke er vant med. Nå vil vi bare spille mer.

Og flere spillejobber er allerede booket – Wildlife festival i Helsinki , Volumfestivalen i Elverum og musikkens dag i Oslo.

– Det hadde jo vært gøy å gå i studio med dette etterhvert også da, sier Møller Johansen.

Men aller først altså – påskefest på Gregers.

Helaften

– Vi håper selvsagt at det kommer masse folk – både de som pleier å få med seg konsertene våre og de som vil høre musikken vår for første gang, sier Birkeland Hansen.

I tillegg til Melkeveien og bandet hans, dukker «Godstog & J-Ex» og «Colt 45» opp for å sørge for musikk før og etter konserten.

– Det blir en skikkelig helaften som passer for alle fra 18 år og oppover, lover Møller Johansen.

Aldersgrensa vil for anledningen være 18 år, så også de yngste festløvene kan få kjenne guttas knyttede bassneve i mellomgulvet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00