• Konsert med Carola. Arild Løvaas
  • Konsert med Carola. Turid Stenberg
  • Konsert med Carola. Svein Lønner

Hege Synstelien Solum fra Hamar, Vivi Lillejordet fra Dokka og Kathrine Fossen Rosenberg fra Dokka hadde tatt turen til fredagens konsert. 

– Vi er blodfans! Det er jo barndomsheltinnen min. Carola har vært et stort idol, sier Rosenberg, og fortsetter: 

– Carola spilles på alle fester, og det danses vilt, ler hun. 

– Det er ingen fest uten Carola, følger Lillejordet opp. 

Selv om de ikke følger Carola rundt på turné er det slett ikke første konserten de er på med den populære artisten. 

– Det har blitt noen konserter, og vi møter opp når hun er i nærheten. Vi har også fått lurt oss til en prat med henne og tatt et bilde på en konsert, sier de.

FAvorittlåta

Her følger tre andre fra konserten som svarte på følgende spørsmål: Hva er din favoritt Carola-låt:

Arild Løvaas, Koppang: Carola har så mange gode sanger at det er vanskelig å velge. Men «Himlen i min famn» er kanskje favoritten. Den er veldig vakker og det er en unik sang.

Turid Stenberg, Hamar: Jeg har egentlig ingen favorittsang av Carola. Jeg har jo hørt veldig mye på henne, men jeg husker ikke navnet på alle sangene i farten. Men jeg synes hun er veldig flink.

Svein Lønner, Hønefoss: «Främling» er nok den Carola-sangen jeg har hørt mest på. Jeg må vel også innrømme at hun ikke er favorittartisten min, men jeg må jo ut og se litt på det som skjer rundt omkring. Og så er hun jo flink, da.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.