Berit Listou Flock (49) er ansatt som markedsansvarlig for Hamar kulturhus. Kulturhusleder Durita Brattaberg sier hun er glad for at hun får en markedsansvarlig som har god kjennskap til kulturlivet i regionen, skriver Hamar kommune i en pressemelding.

Best av 19 søkere

Det var 19 søkere til stillingen som markedsansvarlig. Etter en grundig seleksjonsprosess falt valget på Flock, som er fra Brumunddal, men som har vært bosatt i Hamar siden 1995, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Bertini i kommunen.

Flock har studert markedsføring ved Norges Markedshøgskole. Tidligere har hun jobbet med salg og produktutvikling, og hun har vært ansatt som salgskonsulent hos Kinnarps siden 2006.

- Berit har den faglige kompetansen vi så etter, samtidig som hun er en kreativ og positiv person som vi er veldig fornøyd med å ha fått med på laget vårt, sier Brattaberg.

Kulturengasjert

Flock er selv delaktig i kulturlivet. Hun spiller cello i Hedmarken Symfoniorkester og danser salsa i Hamar salsaklubb.

- Jeg synes det er viktig at vi ansetter en markedsansvarlig i Hamar kulturhus som er kulturinteressert. Dette er essensielt for å forstå hvordan vi kan markedsføre vårt breie kulturtilbud på en måte som treffer de rette målgruppene, slutter Brattaberg.

Flock begynner i sin nye jobb 1. april. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.