Berit Listou Flock (49) er ansatt som markedsansvarlig for Hamar kulturhus. Kulturhusleder Durita Brattaberg sier hun er glad for at hun får en markedsansvarlig som har god kjennskap til kulturlivet i regionen, skriver Hamar kommune i en pressemelding.

Best av 19 søkere

Det var 19 søkere til stillingen som markedsansvarlig. Etter en grundig seleksjonsprosess falt valget på Flock, som er fra Brumunddal, men som har vært bosatt i Hamar siden 1995, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Bertini i kommunen.

Flock har studert markedsføring ved Norges Markedshøgskole. Tidligere har hun jobbet med salg og produktutvikling, og hun har vært ansatt som salgskonsulent hos Kinnarps siden 2006.

- Berit har den faglige kompetansen vi så etter, samtidig som hun er en kreativ og positiv person som vi er veldig fornøyd med å ha fått med på laget vårt, sier Brattaberg.

Kulturengasjert

Flock er selv delaktig i kulturlivet. Hun spiller cello i Hedmarken Symfoniorkester og danser salsa i Hamar salsaklubb.

- Jeg synes det er viktig at vi ansetter en markedsansvarlig i Hamar kulturhus som er kulturinteressert. Dette er essensielt for å forstå hvordan vi kan markedsføre vårt breie kulturtilbud på en måte som treffer de rette målgruppene, slutter Brattaberg.

Flock begynner i sin nye jobb 1. april. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00