De to musikkorpsene hadde fått med seg Knut Kippersund Nesdal, Johanne Kippersund Nesdal, Anne-Karin Odden og The Hoggorms for å lage en helt spesiell konsertopplevelse. Lørdag ble tidsmaskinen skrudd på og om lag 120 besøkende i Espa kulturhus ble tatt med på en reise gjennom 50-tallets friske Rock’n Roll. Knut Kippersund Nesdal, Johanne Kippersund Nesdal og Anne-Karin Odden sørget for en oppvåkning av artister som Elvis Presley og Johnny Cash. Peter Kippersund sørget for å skape en munter stemning med gode historier om artistene fra 50-tallet.

Kari Simensen er primus motor for konserten. Hun var selv ungdom på 60-tallet og ville vise fram hva 50-tallet hadde å by på.

- Da rock kom til Norge fikk vi ikke lov til å høre på det fordi det var ansett som farlig og upassende. Senere har jeg fått sansen for den type musikk og det var slik ungdom fikk sagt sitt budskap på den tiden. Det er mye som ligger bak tekstene som ble skrevet på den tiden og det har lært meg mye om kulturen. Det var en skikkelig morsom forestilling og det var artig at så mange møtte opp. Her var det ikke bare folk fra Espa, men publikum fra Hamar, Stange, Tangen og til og med Trysil, forteller Simensen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00