Programmet presenteres som et underholdningsprogram og en lek med agent-universet som vi kjenner fra film og TV. Gjennom ti programmer skal deltakerne skygge og bli forfulgt, knekke koder og avsløre. Vi får se agentene skyte med skarpt, kjøre tanks og raske biler.

«Som gode agenter må Grete Horntvedt og Hedda Dolva lære seg å takle alle situasjoner», heter det i presentasjonen av den nye underholdningsserien. «De må være eksperter på å gjemme seg, kunne riste av seg forfølgere og operere fullstendig skjult. Hvem er smartest, sterkest, raskest, best forkledd eller bare best til å lyve når det gjelder?»

Budapest

Programmet byr på en realistisk ramme, med reelle oppgaver i en setting i Budapest i Ungarn. De 16 agentspirene deles i to lag, Team Buda og Team Pest.

Gjennom én måned i historiske Budapest skal deltakerne settes i helt nye situasjoner. De får opplæring av eksperter og trenes i faget. I hver episode skal lagene gjennom to oppdrag: et feltoppdrag og et hovedoppdrag. Laget som taper hovedoppdraget, må sende tre av sine medlemmer i hinderløypen «Flukten». Den som taper flukten, må reise hjem. Til sist står kun én igjen; Den ultimate agent.

Martin Giæver er programleder for den nye realityserien.

Hamarsinger

Grete Horntvedt, opprinnelig fra Hamar, er for mange kjent fra Oslo-politikken. Selv om hun er pensjonist er hun fortsatt bystyrerepresentant.

Til den nye serien framhever hun sin evne til å være taktisk og ha evnen til å analysere.

Hedda Dolva er også fra Hamar, bosatt i Oslo.

– Jeg tror at jeg kan være ganske så målbevisst og en luring som får viljen min. Jeg er nysgjerrig og snuser rundt over alt, sier hun.

Hun har løpt maraton i Paris, Stockholm og London. Hun tror hun kan hevde seg i fysiske konkurranser.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.