– Nå gleder jeg meg veldig til konsert, sier Guri Erlandsen.

Den spreke 86-åringen forteller at hun virkelig fikk øynene opp for Elton John da han sang «Goodbye England’s Rose», en omskrevet versjon av «Candle in the Wind», i prinsesse Dianas begravelse.

– Det synes jeg var utrolig fint, og etter det har jeg vært veldig glad i musikken hans, sier Erlandsen, som ble strålende fornøyd da hun fikk høre at Elton John skulle komme til Hamar.

– Da ble jeg veldig forundret. Jeg hadde aldri trodd at han skulle komme hit til Hamar.

– Det kommer til å bli utrolig mye folk til Hamar å være, men det har vært såpass også før, sier Erlandsen, som slettes ikke er uvant med store folkemengder.

Opplevd mye moro

Hun har blant annet stått på The Kop sammen med de mest hardbarka Liverpool-supporterne på Anfield og sett Lionel Messi briljere for Barcelona på Camp Nou sammen med 105.000 gale katalanere.

– Jeg var ikke nervøs i det hele tatt. Det var bare veldig artig, smiler hun.

86-åringen forteller at det er sønnen hennes Egil Erlandsen som til stadighet drar henne ut fra huset i Ottestad.

– Jeg har en sønn som reiser mye når alle andre er på jobb. Dermed tar han med meg på tur ettersom jeg er pensjonist.

–Jeg har fått lov til å være med på veldig mye moro, og det var han som ga meg konsertbilletten til jul, forteller hun.

Alene på Camp Nou

Med 86 år bak seg er Erlandsen glad for at sønnen kommer til Hamar for å være med på konserten.

– Jeg er sprek i hodet, men jeg har blitt litt ustø og dårlig til beins. Nå har jeg heldigvis fått ordnet meg en rullestol til konserten, forteller hun.

Egil Erlandsen er på sin side ikke det minste bekymret for at moren skal få en magisk kveld med Elton John.

– Hun durer inn på Camp Nou med over 100.000 katalanere og blir parkert alene. Det er det ikke alle som gjør, og det er slettes ikke sikkert at jeg gjør det heller hvis jeg blir 87, smiler han.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.