Lava-vokalist Egil Eldøen kan garantere høy partyfaktor når han og resten av bandet kommer til Tjuvholmen 1.8. 

-  Det beste med å være musiker er å kjenne på kicket av å spille foran et publikum, og vi har bare hørt positive ting om Tjuvholmen, sier Eldøen. Nå håper han at hamarsingene kjenner sin besøkelsestid og blir med på festen.

 Vi merker at publikum ikke har glemt oss, og vi lover å ikke skuffe med låtene som blir spilt, smiler Eldøen.  Han forteller samtidig at bandet har gode minner fra Hamar-scenen.

- Flere av musikerne har gått på Toneheim, og vi husker godt vår forrige spillejobb på Hamar under AnJazz-festivalen i 2006. Vi gleder oss voldsomt alle mann, sier vokalisten.

Lava ble etablert i 1977 og spiller musikk i grenseland mellom pop, rock og jazz. Det er Per Hillestad Sven Dag Hauge og Egil Eldøen som i dag er bandets faste medlemmer, og til konserten på Tjuvholmen har de også hentet inn Kåre Kolve på Saksofon, Frode Austang Mangen på Tangenter og Tom Erik Antonsen på bass.

-Vi gleder oss enormt alle mann, fastslår Eldøen.

Det er mye som skjer på Tjuvholmen i løpet av sommeren. 24.7 er det klart for sommerens siste allsang, og 25.7 blir den store parkeringsplassen ryddet klar for å ta imot den danske legende Kim Larsen. 7.8 starter ekstraforestillingene til Amb-sommershow, og 29.8 kommer Anders Baasmo Christiansen for å synge sammen med Big Band. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00