Lava-vokalist Egil Eldøen kan garantere høy partyfaktor når han og resten av bandet kommer til Tjuvholmen 1.8. 

-  Det beste med å være musiker er å kjenne på kicket av å spille foran et publikum, og vi har bare hørt positive ting om Tjuvholmen, sier Eldøen. Nå håper han at hamarsingene kjenner sin besøkelsestid og blir med på festen.

 Vi merker at publikum ikke har glemt oss, og vi lover å ikke skuffe med låtene som blir spilt, smiler Eldøen.  Han forteller samtidig at bandet har gode minner fra Hamar-scenen.

- Flere av musikerne har gått på Toneheim, og vi husker godt vår forrige spillejobb på Hamar under AnJazz-festivalen i 2006. Vi gleder oss voldsomt alle mann, sier vokalisten.

Lava ble etablert i 1977 og spiller musikk i grenseland mellom pop, rock og jazz. Det er Per Hillestad Sven Dag Hauge og Egil Eldøen som i dag er bandets faste medlemmer, og til konserten på Tjuvholmen har de også hentet inn Kåre Kolve på Saksofon, Frode Austang Mangen på Tangenter og Tom Erik Antonsen på bass.

-Vi gleder oss enormt alle mann, fastslår Eldøen.

Det er mye som skjer på Tjuvholmen i løpet av sommeren. 24.7 er det klart for sommerens siste allsang, og 25.7 blir den store parkeringsplassen ryddet klar for å ta imot den danske legende Kim Larsen. 7.8 starter ekstraforestillingene til Amb-sommershow, og 29.8 kommer Anders Baasmo Christiansen for å synge sammen med Big Band. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.