Vennskap er den fremste dyd i filmversjonen av konseptet My Little Pony.

Det er en fallgruve å tenke at alt var bedre før, men noen ganger er det ikke til å unngå. Dersom man befinner seg utenfor en målgruppe eller det har passert et gode femten år siden man var oppdatert på en sjanger, burde man være enda mer forsiktig. Når det er sagt: Hvor er det blitt av barnefilmproduksjonene som Jungelboken og Løvenes Konge, som i tillegg til å underholde både store og små, tok opp relle menneskelige opplevelser som tap, sorg og savn?

Enhjørningen Twilight og vennene skal avholde vennskapsfestival i drømmebyen Questria. Festen blir avbrutt av den tilsynelatende onde enhjørningen Tempest, som fikk hornet brukket av i barndommen. For å redde Questria må Twilight og venne reise til hieroglyfene, i denne sammenheng et dyr av miksen ørn og hest.

På reisen møter gjengen en rekke utfordringer som setter vennskapet på prøv, men de kommer styrket gjennom det, og Questria får sin vennskapsfestival. Filmen opplevdes noe lang med sin time og trettini minutter, og det er en fare for at de minste kan blir utålmodige. Handlingen var grei nok, og det var flere fine sanger. Moralen vil også de fleste kunne stille seg bak: Vi er sterkere sammen.

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.