I en rykende fersk pressemelding skriver programansvarlig Mocci Ryen at Gåte kommer til Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus lørdag 17. februar.

Gåte, som ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli, gjorde seg raskt bemerket etter oppstarten i 1999. Ved å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, gjorde de stor suksess, spesielt i årene mellom 2001 og 2006.

Bandet har solgt mer enn 100.000 album, og har blant annet blitt tildelt Spellemann- og Prøysenprisen.

Nå er folkrockbandet igjen aktuelle med ny musikk, 12 år etter at de «ga seg».

I februar legger bandet ut på en liten turné innom Verftet i Bergen, Byscenen i Trondheim og et allerede utsolgt Rockefeller i Oslo. Nå er det også klart at Hamar kulturhus går inn i rekkene som et av de få utvalgte stedene med Gåte på scenen.

Billettene er allerede lagt ut for salg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.