Det var fjerde gangen at PatriotPaulas festkonsert ble organisert som en del av Prøysenfestivalen. Denne gangen var det deLillos, et av Norges viktigste og historiske rockeband, som sørget for optimal sommerstemning. Og folk så ut til å kose seg på et behagelig fullt torg. Konserten ble innledet med allsang, anført av Prøysens Ablegøyer, med Alf Prøysens «Patriot-Paula».

Bra konsert

DeLillos leverte en salig blanding av gode gamle hits som «Hjernen er alene», «Smak av honning» og «Neste sommer», og noen nye låter fra siste album, slik som «Peiling på seiling» og «Jesusmannen».

Odd Amund Lundby (Furnes) og Mons Bottel Mølstad (Nes) sto foran scenen og koste seg virkelig.

– Jeg er blodfan, og vokste opp med deLillos. Jeg må jo passe på å komme og se på når de først er her. Jeg så de på Sveum for mange år siden!, sier Odd Amund Lundby. Mons Mølstad (8) var på konserten med foreldrene sine, som er venner av Odd Amund.

– Jeg sto helt foran, for da fikk jeg se og høre bra, sier han. Det var første gang han var på konsert, og han var veldig fornøyd.

Skal være for alle

Kultursjef Asle Berteig var også meget fornøyd med lørdagens gjennomføring av festkonserten.

– Det var mye glade folk, og jeg traff flere som sa at de betaler eiendomsskatten med glede, sier han.

– Målet er at folk skal kose seg i Brumunddal. Og da skal ikke lommeboken styre, alle skal være velkomne. Torget skal være sosialt utjevnende. Når vi vil fylle torget, så trenger vi godt vær og en gratis opplevelse. Heldigvis var været med på laget denne gangen, sier Berteig.

Mange publikummer

Selv om torget ikke var helt stappfullt, for det gikk an å bevege seg i folkemengden, anslo manager til deLillos at det var rundt 5000 publikummer, noe som også politiet ga opp som tall, ifølge Berteig.

– Men de er ikke antallet som er viktig for oss. For oss er suksess når folk kommer, og de er fornøyde. Folk skal føle at det er bra å være i Brumunddal. Dermed skal vi fortsette med å ha en PatriotPaulas festkonsert under Prøysenfestival så lenge folk kommer, forklarer Berteig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.