• RUGG: Erik Andre Engelstad, mjøsørret 4,6 kilo – 18, august. Foto: Privat

Neste fredag offentliggjøres vinnerne i fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad. En diplomfisker trekkes ut som vinner av laksetur i Namsen, klassevinnerne mottar hver gavekort på 1.000,- - og alle på lista mottar, som alltid, diplom.

Natt til neste torsdag slår klokka september – og konkurransen er over for denne gang.

Tenk alle de strålende historiene som finnes på disse storfiskerlistene i Hamar Arbeiderblad, år etter år. Tenk på alle de opplevelser; fra ei tidlig råkald mainatt inne i Furnesfjorden med frostdampen rykende rundt båten mens spenningen dirrer, i strevet i kratt langs en av Hedmarks mange flotte fiske-elver, til en flott sommerkveld ved et av fylkets mange abbortjønn.

Hedmark kan by på så mye når det gjelder sportsfiske; med både spenning og hygge. Og spennende er det også å følge sportsfiskerne gjennom fiskekonkurransen – og hyggelig er det alltid å motta eposter, sms-er – og ha disse telefonsamtaler med ivrige sportsfiskere.

Noen få dager gjenstår. Og muligheten er der, så absolutt.

Sjekk for eksempel Erik Andre Engelstad, Ottestad som bare for noen dager siden meldte inn en flott mjøsørret på 4,6 kilo.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.