– Vant jeg? Erru gæern? Det kom som et lite sjokk, det er ikke ofte jeg vinner noe, sier Svein Erik Haug.

Det lugget klokka fire på morran 25. juli, på veg inn i Nessundet vestfra. Mjøsørreten veide akkurat fem kilo og ble meldt inn til konkurransen. I går ble Svein Erik Haug trukket ut som vinner blant alle de som har deltatt i konkurransen i år. Neste år venter laksefiske i Namsen, på Lilleøen gård i Overhalla. Fire timers fiske med roer, et godt landpass – og hytte med plass for fire.For mange er Svein Erik Haug en kjent musiker i Hamar, fra både korps og band. Han spiller blant annet i «Einar Mowinckel Band», som er aktuelle med «Eagles på Gregers vol. II» 30. september.

Nå gjelder det sportsfiske, og det er noe Svein Erik Haug har brukt mye tid på – blant annet på Mjøsa. Den største ruggen han har tatt er på drøyt åtte kilo. Den ble tatt sent i oktober 2009.På Mjøsa fisker han vår, sommer og høst – men sier at det er mai som er eldorado for mjøsfiskerne.

– Men jeg lar båten ligge ute til etter september-fredningen, for å prøve fisket på senhøsten, sier Svein Erik Haug.

Lista i dagens avis viser også årets klassevinnere. Disse mottar hver et gavekort på 1.000,- Og alle på lista mottar diplom.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.