Sherlock Gnomes har tatt på seg ansvaret for å ta vare på alle gnomene i London. Sammen med Dr. Watson skal de som i originalen kjempe mot Moriarty.

Til forskjell fra originalen klarer ikke denne animerte versjonen å engasjere.

Moriarty er den smarteste skurken og kjeder seg uten litt motstand. Motstand får han heldigvis når han møter Sherlock. Moriarty har sett sitt stikk til å knuse alle gnomer i London, og lager en gåte som kun én privatetterforsker kan forstå, nemlig Sherlock.

Vidar Magnussen og Bjarte Tjøstheim har stemmene til Sherlock og Watson. Stemmene blir gjort ålreit, men fokuset dras stadig over på sketsjen de to hadde om Sherlock Holmes i 2014.

Som barnefilm finnes det øyeblikk i filmen som antakelig vil få noen til å le. Ogf ilmen har vel ikke som mål å være underholdende for foreldre som blir med barna på kino, samtidig lo jeg meg halvt i hjel da jeg så Grusomme meg 3 for en stund siden. Så en liten undervurdering av humor- og underholdningskravene til barn er det nok blitt gjort her.

Veldig greit om det ikke kommer en oppfølger, for det er noe vondt å skildre bortkastet tid.

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.