«Megalodon» forteller om en gigantisk forhistorisk hai. Resultatet er en underholdende film med få dødpunkter.

På over 11.000 meters dyp finner et forskerteam en gigant av en hai. Megalodon var en forhistorisk skapning, ikke så ulik hvithaien, men mye større.

Filmens eksemplar er godt over 20 meter lang, og har en voldsom appetitt for alt mulig. Båter, mennesker, dyr og annen fisk får gjennomgå.

Jason Statham spiller filmens helt, og det er en rolle som han i grunn gjør godt. Karakteren hans er underholdende, og akkurat passe dumdristig.

«Megalodon» er en hektisk actionfilm som de fleste antakeligvis kommer til å like, men det er ingen storfilm som kan hevde seg med de største. Underholdende og spennende er den, og man har ikke så lyst til å bade etter å ha sett filmen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.