I «Den tilfeldige rockestjernen» følger vi organisten Helge Risas eventyr fra start til slutt som medlem i Kaizers Orchestra. Som en kristen streiting uten de helt store sosiale evnene, ble Risa mot alle odds bandets store mystiske symbol; mannen med gassmasken. I musikkdokumentaren ser vi Risa gjennomføre en slags indre selvransakelse når han ser tilbake på karrieren som rockestjerne.Filmen tar i bruk sterke visuelle virkemidler med dyp symbolikk og tunge metaforer, og kanskje blir dette litt for sært for mange. til gjengjeld er det nok mange sultefora fans der ute som vil elske et dypdykk i Kaizers indre kjerne.

Det er ikke lett å overføre Kaizers-magien fra scenen til kinolerretet, men regissør Igor Devold har gjort en god jobb med å fange mystikken som hele tiden har fulgt Kaizers Orchestra.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.