En forfatter med utenlandsk aksent bor med sin unge, vakre kone i et stort hus utenfor allfarvei. Plutselig kommer en fremmed mann (Ed Harris) som feiltar huset for et Bed&Breakfast. Han får lov til å bli så lenge han vil, og plutselig renner det inn med folk uten forklaring eller rettferdiggjøring. En gang i blant har konen (Jennifer Lawrence) syner hvor hun ser en blodflekk på gulvet og hører et hjerte banke.

Hun brenner ned huset med seg selv og alle inni mens han (Javier Bardem) kommer uskadd fra det og river hjertet ut fra hennes forkullede kropp. Det blir til en diamant han setter på en niche. Voila.

På filmweb.no omtales filmen som «Drama / Spenning / Thriller». Dette var verken interessant, spennende eller skummelt. Tvert imot var det en tålmodighetsprøve fra ende til annen.


Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.