Island er stedet for denne grøsseren. «Jeg Vet Hvem Du Er» gir seeren en guffen, men ikke særlig langvarig følelse av ubehag.

I denne filmen følger seeren to parallelle historier. Den ene handler om tre unge mennesker som skal pusse opp et falleferdig hus langt ute i Islands ødemark, og den andre handler om en psykolog som jobber sammen med etterforskere for å finne ut mer om et antatt selvmord. De tre unge menneskene som skal pusse opp finner snart ut at de ikke er alene i huset de jobber på, og igjennom skremmende mørke scener som får seeren til å klamre seg fast i kinosetet åpner det etter hvert seg en dyster hemmelighet som har ligget i skjul i et halvt århundre.

Parallelt med denne historien følger vi altså psykologen Frøyr. Han har slitt i de siste tre årene etter at sønnen forsvant. Denne siden av filmen er ikke like skrekkinngytende som den andre, men det er egentlig like så greit, da seeren trenger en pause fra det forferdelige med de tre unge menneskene.

«Jeg Vet Hvem Du Er» er en film som får seeren til å grøsse, men de grufulle inntrykket sitter dessverre ikke igjen så lenge som man kanskje skulle håpe, men historien i denne filmen er god.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.