Island er stedet for denne grøsseren. «Jeg Vet Hvem Du Er» gir seeren en guffen, men ikke særlig langvarig følelse av ubehag.

I denne filmen følger seeren to parallelle historier. Den ene handler om tre unge mennesker som skal pusse opp et falleferdig hus langt ute i Islands ødemark, og den andre handler om en psykolog som jobber sammen med etterforskere for å finne ut mer om et antatt selvmord. De tre unge menneskene som skal pusse opp finner snart ut at de ikke er alene i huset de jobber på, og igjennom skremmende mørke scener som får seeren til å klamre seg fast i kinosetet åpner det etter hvert seg en dyster hemmelighet som har ligget i skjul i et halvt århundre.

Parallelt med denne historien følger vi altså psykologen Frøyr. Han har slitt i de siste tre årene etter at sønnen forsvant. Denne siden av filmen er ikke like skrekkinngytende som den andre, men det er egentlig like så greit, da seeren trenger en pause fra det forferdelige med de tre unge menneskene.

«Jeg Vet Hvem Du Er» er en film som får seeren til å grøsse, men de grufulle inntrykket sitter dessverre ikke igjen så lenge som man kanskje skulle håpe, men historien i denne filmen er god.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00