Rolig strøk, et ordinært villahus i Virginia. Så smeller det. I en blitz. Akkurat nok til at nervene strammes. Og så kommer bildene, blodet – og lik.

Det er rock’n’roll til arbeidet i likhuset, der sønn og far jobber. Men snart glir musikken vekk. Og lydene som kommer opp mot oss er fra kniver og sakser som skjærer i døde. Stemningen er satt allerede når sheriffen kommer med liket de ikke kan identifisere, et såkalt «Jane Doe». Det er «creepy» nok at vi skjønner at dette faktisk gjøres, at noen utfører denne type arbeid – og det er hva som setter oss i beredskap allerede før lyset dempes og det knirker i en gammel heis i «Tilden likhus og krematorium». Regissør Øvredal er passe hardhendt med pedalene og han rister skikkelig i oss. Godt håndverk.

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.