«Pacific Rim: Uprising» finner sted ti år etter den første filmens slutt. Vi følger sønnen til forrige films helt. Han har lagt til seg kriminelle vaner, og gjør et godt forsøk på å tilpasse seg den postapokalyptiske verdenen han må leve i. Han blir fanget for sine ugjerninger og sendt til militæret der han som straff må være operatør for kamprobotene.

Ting går for seg slik som det pleier i de fleste filmer av denne typen: Noen prøver å utslette verden, og heltene prøver å stoppe det. Historien er rett og slett nesten så typisk som det går an å få den. Dersom man har sett et par filmer av denne typen, så vet man hva som kommer. Det er få overraskelser, men det er allikevel litt spennende.

Filmens høydepunkter er det sceniske. Med god animasjon og godt koreograferte kampscener er dette en film som underholder rent visuelt. Det er allikevel synd at manuset er som hentet ifra alle andre filmer av denne typen, da ideen om at det er menneskestyrte kjemperoboter som gjør all slåssingen, er litt kul.

«Pacific Rim: Uprising» er en helt grei actionfilm, men det er litt for lett å gjennomskue manuset, og det er lite som kommer uventet på seeren. En kan allikevel anta at denne filmen vil være en fulltreffer for dem som har et nært forhold til denne typen filmer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.