«Pacific Rim: Uprising» finner sted ti år etter den første filmens slutt. Vi følger sønnen til forrige films helt. Han har lagt til seg kriminelle vaner, og gjør et godt forsøk på å tilpasse seg den postapokalyptiske verdenen han må leve i. Han blir fanget for sine ugjerninger og sendt til militæret der han som straff må være operatør for kamprobotene.

Ting går for seg slik som det pleier i de fleste filmer av denne typen: Noen prøver å utslette verden, og heltene prøver å stoppe det. Historien er rett og slett nesten så typisk som det går an å få den. Dersom man har sett et par filmer av denne typen, så vet man hva som kommer. Det er få overraskelser, men det er allikevel litt spennende.

Filmens høydepunkter er det sceniske. Med god animasjon og godt koreograferte kampscener er dette en film som underholder rent visuelt. Det er allikevel synd at manuset er som hentet ifra alle andre filmer av denne typen, da ideen om at det er menneskestyrte kjemperoboter som gjør all slåssingen, er litt kul.

«Pacific Rim: Uprising» er en helt grei actionfilm, men det er litt for lett å gjennomskue manuset, og det er lite som kommer uventet på seeren. En kan allikevel anta at denne filmen vil være en fulltreffer for dem som har et nært forhold til denne typen filmer.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00