Molly Bloom er kvinnen som var en lovende skiutøver. Grunnet en skade måtte hun se seg nødt til å trekke seg fra idretten. Hun begynte å arrangere pokerspill, og tjente seg rik på dette. Alt gikk vel fram til mafiaen ble involvert og FBI fikk tak i henne. «Molly’s Game» er filmen om henne. Vi følger Molly (Jessica Chastain) igjennom både opp og nedturer. Etter arrestasjonen tar hun kontakt med advokaten Charlie Jaffer (Idris Elba) som stiller seg nølende til å hjelpe Molly. Han sier ja etter hvert og både han og seeren får høre Mollys historie.

Godt balansert

«Mollys Game» er en godt balansert film som tar for seg dramatikk og spenning. Filmen er basert på den sanne historien, og her har filmskaperne et godt utgangspunkt allerede. Med mye penger i omløp, et økende behov for narkotiske stoffer og flust av interessante historier er det ingen mangel på spenning og underholdning i denne filmen. «Molly’s Game» er rett og slett en herlig film om pokerprinsessen som bygget seg et imperium fra bunnen av, rev det ned og startet på nytt. Filmen er gjennomført god, og Jessica Chastain spiller godt som Molly Bloom. Dette er en film som bør sees av de fleste med nese for gode historier fortalt i en spillefilm. De snaue 180 minuttene flyr forbi i denne episke historien om Molly Bloom.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.