Vi er i Ungarn der de to ungdommene Zoli og Barba knapt overlever på støtte de får fra staten. Sammen forsøker de å skape et univers i en tegneserie de lager. Håpet er å få den publisert og å tjene nok penger til operasjoner og livets opphold.

I frustrasjon over at tegneserien ikke ser ut til å slå an med det første blir de med en eksfange for å utføre diverse strøjobber for en mafialeder. Dette eskalerer fort.

Mye god humor, hard samfunnskritikk og troverdige roller gjør filmen underholdende og samtidig vond.

Regissør Attila Till ønsket å lage filmen etter en periode i arbeid med funksjonshemmede. Ønsket hans ble at funksjonshemmede skulle spille hovedrollene i filmen i stede for skuespillere i en rullestol.

Intense action- og fluktscener fordrer en ekstrem fysikk i overkroppen til skuspillerene. Spesielt kommer dette fram i leiemorderens rolle (Szabolcs Thuròczy), som i en scene blir hengt, men klarer å dra seg opp.

Selv med amatørskuespillere i hovedrollene klarer filmen å oppnå god troverdighet. Selv om skuespillerne er troverdige, og deres historier tøffe, klarer jeg ikke helt å overbevises av plottet og skurkene.

Terningkast: 4

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00