Romantikk, dramatikk og litt skrekk gjør «The Shape of Water» til en helt ålreit film.

Den Oscar-nominerte filmen «The Shape of Water» tar for seg den ensomme og stumme Elisa (Sally Hawkins) som jobber som renholder i et statsdrevet laboratorium i USA på 60-tallet. Bakteppet er den kalde krigen, og filmen omhandler for det meste et topphemmelig eksperiment som foregår i laben. De har fått inn en mystisk skapning ifra Amazonas og det tar ikke lange tiden før skapningen og Elisa knytter et tett bånd. Hun allierer seg med flere og bestemmer seg for å bryte ut skapningen. Dette er grobunn for mye god dramatikk, men det hele virker litt for tilgjort. «The Shape of Water» er en helt grei film, men det hele blir litt for stillestående, og filmen virker mye lengre enn det den er. Bildene i filmen er gode, og animasjonen som har blitt gjort ser naturlig ut. Selv om dette ikke er en dårlig film, er det heller ikke en av årets beste. Det gode ved denne filmen, slik som musikken og de tidsriktige elementene overskygges av litt for mange lange og tørre scener. Filmens klimaks derimot er det definitive høydepunktet, men det er synd at det varer såpass kort som det gjør. Dette er en litt lang romantisk dramathriller som alt i alt er helt ålreit.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.