En arbeidsgruppe har utarbeidet et omfattende kultur- og kirkeprogram, hvor Destinasjon Sjusjøen, Prøysenfestivalen, Ringsaker kommune, Mesnali Leirsted, Brøttum Historielag og lokale sponsorer er involvert. Det blir en miks av konserter, vandringer, samtaler og kulturelt- og kirkelig fellesskap

Sommerfestuken åpnes onsdag 18. juli med konsert med Geirr Lystrup. Fredag 20. juli får Sjusjøen fjellkirke gateprest og musiker Odd Halvor Moen på besøk. På Sjusjøen vil han framføre konsertprogrammet «Lyden av Mjøsa». Lørdag kveld den 22. juli blir det konsert med Knut Anders Sørum i fjellkirken, og dagen etter avsluttes sommerfestuken med festgudstjeneste hvor Sunniva Gylver vil være prest, og hvor Lisabeth Kvalevåg Holm vil bidra musikalsk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.