"Her på Hamar er det jeg som er sjef!" slår tidligere bruktbilselger, nå nær-TV-direktør, Hallvar Syversen (Kleiven) tidlig fast ovenfor NRK-profil Erik Wold. Sammen ledet de årets sommershow på Tjuvholmen, med et rikt program bestående av både musikalske og komiske godbiter, til rungende latter fra publikum.

God stemning og høylydt latter var nærmest til enhver tid tilstedeværende i teltet på Tjuvholmen Kro & Arena lørdag kveld.

Politisk duell

På programmet sto innslag krydret med forskjellige gjester i Kleivens skikkelse, deriblant TV-kokken fra "Kvakne Kro og Sjatering", "Bendikk Stuttfot" fra dansegruppa Vikar (Frikar var dobbelbooket) og "Odelsjomfrua Gufrid". Sistnevnte sperret øynene opp da hennes store idol, SP-leder Trygve Slagsvold Vedum tok til scenen.

Vedum og NHO-direktør Åge Skinstad ble av Wold utfordret til politisk duell med ulv og sentralisering som tema, noe som passet Syversen bra da han "var så nødom på do". 

LES OGSÅ: Sommer-gla'skap og nær-TV i Hamar

Kjemien mellom Wold og Kleiven er upåklagelig, og når både mikrofontrøbbel og undertegnede pressefotograf nærmest instinktivt blir vitset om og impulsivt inkludert i showet bevitnes det artisteri i høy klasse.

Allsang av norsk-slagere

Kvakne Musikklag, bestående av Kim Nilsen på piano, Geir Aage Sogn på bass, Anders Grøndalen på trommer og Jan Espen Rolid på gitar, fortjener all heder og ros. Bandets musikalske innslag bidrar til god flyt i showet, spesielt når det vartes opp til allsang av norsk-slagere. Hellbillies, Åge Aleksandersen og The Kids slo an blant publikum, som villig sang med. Gjestevokalist Hanne Fossum var i tillegg et sterkt tilskudd.

Det rådet liten tvil om at nær-TV som konsept ble tatt godt i mot, og skal man ta publikums reaksjoner i betraktning falt altså "Sommer-gla'skap med Kvakne Nær-TV" i god smak.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.