• LÅTSKRIVER: Geir Lund skriver tekst og melodi.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

- I dag skal vi feire litt, sier gitarist, vokalist og primus motor i GLO, Geir Lund. Bandet har akkurat sluppet singelen "Kyss meg", og lanseringen ble markert med musikk og god stemning i Tante Gerdas bakgård. Singelen spilt inn og mikset i StudioEner av Frode Berntzen, og det er Geir Lund som er mannen bak tekst og melodi.

- Det er en funky rockelåt som vi er rimelig sikker på at kommer til å fenge publikum. Vi er i alle fall veldig fornøyd, sier Lund. Han forteller samtidig at de rundt 50 frammøtte publikummerne fikk høre flere nye låter i løpet av konserten.

- Nå har vi såpass mange låter at vi kan spille flere sett, og i kveld spiller vi en god del fra både "I bøddelens tegn" og "Glo forandrer hele verden". I tillegg blir det urframføringer av "Kyss meg" "Duell i Oslo" og "Regn faller" som helt nye bidrag, sier Lund. 

Artisten forteller at han bedriver en konstant produksjon av nye låter, og at han håper på å kunne presentere en ny GLO-fullengder i løpet av neste år.

- Jeg skriver låter hele tiden, og vi jobber hele tiden med nytt materiale. Vi nærmer oss en ny skive, og jeg håper vi kan klare å få til det i løpet av 2017, sier han. Lund forteller at han også er i gang med nye prosjekter. 

- Jeg jobber med et solo-prosjekt som jeg håper på å kunne presentere ganske snart. Det blir musikk med et litt mer nedtonet uttrykk sammenlignet med GLO, sier han.

GLO har spikret to nye konsertdatoer. 11.11. spiller de på Gregers, og i februar tar de turen til Oslo for å spille på Herr Nilsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00