Det bekreftet Einar Busterud overfor HA tirsdag formiddag.

Hamar-ordføreren var mildt sagt strålende fornøyd med å ha fått ja på invitasjonen til statsministeren:

- Jeg er veldig fornøyd med at Erna kommer til Hamar og konserten. Jeg vil benytte anledningen til å fortelle om alt det som skjer i Hamar og få fram hvorfor Hamar er Innlandshovedstaden, sier ordfører Einar Busterud til HA.

I forkant av konserten vil statsministeren også delta litt på et større næringslivstreff som Hamar kommune sammen med NHO arrangerer i kulturhuset - så tett på konsertarenaen som mulig.

300 deltakere er påmeldt til seminaret.

- Og det passer jo ekstra godt at Erna kommer på fredag siden det er spådd Bergens-vær, sier Busterud smilende og legger til:

- Det er med andre ord ingen grunn til å klage på været.

- Skal statsministeren overnatte i Hamar?

-  Tirsdag morgen sendt jeg henne invitasjon til å overnatte. Den har jeg ennå ikke fått svar på, sier ordføreren til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.