Det ble september først ved midnatt, og kan hende nappet det inn mot deadline for konkurransen som hvert år er når klokka forlater august.

Til uka trekkes vinneren av hovedpremien, laksefiske i Namsen, og neste fredag forteller vi hvem den heldige vinneren er – og ikke minst: klassevinnerne er klare, og de mottar hver et gavekort på 1.000 kroner.

Hovedpremien i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse har vært svært populær, og det begynner etter hvert å bli noen sportsfiskere i konkurransen som har besøkt Lilleøen gård i Overhalla.

Her venter fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land. Pluss overnatting i hytte for fire. Vinnerloddet trekkes ut blant alle som har meldt inn fisk i Hamar Arbeiderblad i år. Vinneren av hovedpremien må gjerne invitere med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Blant de tidligere vinnerne har flere kjøpt utvidet fisketid.

Og husk:

Alle som er registrert i konkurransen mottar storfiskerdiplomer.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.