22. juni er første gang St. Hans Konsertene arrangeres på Atlungstad. Det er et samarbeid mellom Stange kommune og Atlungstad Brenneri, om å skape en St Hans fest med konserter på kulturminnet Atlungstad Brenneri i Ottestad.

– På Mjøsstranda utenfor brenneriet vil artistene fylle sommerkvelden med herlige musikalske opplevelser, i idylliske omgivelser i Stange Vestbygd, sier Ole Volden-Sandersen, daglig leder på Atlungstad Brenneri.

Billettsalget starter lørdag 10. februar.

I 2017 ble brenneriet ferdig istandsatt og utviklingen av opplevelsessenteret kunne realiseres. Atlungstad er nå helårsåpent opplevelsessenter og museum med møte-, kurs- og selskapslokaler og levende museum for Norsk Brennerivirksomhet og produksjon.

I tillegg kommer nå St. Hansarrangementet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.